İşte Galatasaray'ın Ndiaye açıklaması! "Önemli teklifler var"

Galatasaray, transfer teklifleri alan ve Stoke City'e imza atması beklenen orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'nin Osmanlıspor maçı kadrosunda olmadığını bildirdi.

Galatasaray, transfer teklifleri alan ve Stoke City'e imza atması beklenen orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'nin Osmanlıspor maçı kadrosunda olmadığını duyurdu ve gelişmeler doğruladı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada oyuncuya önemli teklifler geldiği ve kafasının karışık olmasından dolayı Fatih Terim'in Senegalliyi kadrodan çıkardığı kaydedildi.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı

Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor"

BİZİ TAKİP EDİN, RT ET, SÜRPRİZE HAZIR OL


Bugün Ali Sami Yen'de #galatasarayicin50bin'e farkındalık yaratmak için saat 14:30'a kadar bu tweeti retweet eden bir arkadaşımıza bilet devredeceğiz.

— Webaslan.com (@webaslan) 27 Ocak 2018

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları