İşte Galatasaray'a önerilen stoper!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, Lazio forması giyen savunma oyuncusu Mauricio önerildi. İşte Mauricio transferinin detayları...

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray'da, geçtiğimiz gün Cenk Ergün Avrupa turuna çıkmış ve transferi olası adaylar için görüşmelerde bulunmuştu.

Bu seyahatin ardından İtalyan basınından Galatasaray'ı çok yakından ilgilendiren bir haber ortaya atıldı. Bu sezon Semih Kaya'daki büyük düşüş ve savunmadaki istikrarsızlık nedeniyle, stoper bölgesine bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, Lazio forması giyen Mauricio'nun peşinde olduğu ortaya çıktı.

LAZIO'NUN TALEP ETTİĞİ BONSERVİS

Lazio'nun kaynak yaratmak için 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi satmak istediği ve Galatasaray'a önerdiği belirtildi. İtalyan temsilcisi, bu transfer için sarı-kırmızılı kulüpten yaklaşık 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaraylı yöneticilerin, Lazio ile bu transfer konusunda gelecek hafta bir görüşme yapacakları da belirtildi.

LAZIO FORMASI GİYEN MAURICIO KİMDİR?

Sezon başında Sporting'den 2.6 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Mauricio, bu sezon Lazio formasıyla Serie A'da 22 maça çıktı. Mauricio son 5 sezonda 8 farklı takımda forma giydi. 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun 2019 yılına kadar Lazio ile sözleşmesi bulunuyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları