İşte Aysal'ın transfer planları!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. İşte Aysal'ın sözleri...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. Yiğit Gökoğlan'dan başka transfer yapılmayacağı sinyali veren deneyimli yönetici, geleceğin takımını kurmak istediklerini ifade etti.

Taraftarların transfer istemesi üzerine konuşan Aysal, "Flaş isimleri pat diye alınca buradaki sevinç kısa süreli olabilir. Benim kısa süreli heyecanlarla işim olmaz. Biraz zorlanabiliriz ancak sabırlı olmalıyız" dedi.

Sezon sonundaki planlar üzerine açıklamalar yapan tecrübeli yönetici, "Şu anki kadromuz Türkiye için yeterli ama Avrupa için yetmez. İkinci devrenin sonunda yurtiçinde ve yurtdışında ciddi transferler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Serbest kalabilecek oyuncular üzerine planlarını aktanan Aysal, "Şu anda serbest kalabilecek  70'in üzerinde futbolcu var. Yabancı kontenjanımız da kısıtlı. Şimdiden pahalı oyuncular alacağımıza 4 ay sonra takıma faydalı olacak oyuncular alırız. Bu sadece benim değil teknik ekibimizin de görüşüdür" şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları