İşte Aysal'ın ödediği borç

Ünal Aysal başkanlığa geldiğinde G.Saray’ın borcu 327 milyon dolardı. Şimdi ise 224 milyon dolar. Futbolculara ise vadesi geçmiş borç yok. Haberin ayrıntıları burada...

Lig şampiyonluğunun ardından kazanılan Süper Kupa ile taraftarlarının sportif başarı özlemine son veren G.Saray'ın Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimi, kulübü mali açıdan da feraha çıkardı. Aysal ve arkadaşları göreve geldiğinde sarı-kırmızılıların vadesi geçmiş borcu 73.4 milyon dolardı. Bugün ise bu rakam 20.9 milyon dolar. Futbolculara ise vadesi geçmiş borç olmadığı gibi tüm ödemeler de hiç gecikme olmadan  gününde ödeniyor.

14 ay önce G.Saray'ın toplam borcu ise 327 milyon dolardı. Sarı-kırmızılıların 30 Haziran 2012 itibari ile borcu 224 milyon dolar. Bir yıl içinde Cimbom'un borcu 103 milyon dolar azaldı.

Bir yıl içinde futbol takımı neredeyse baştan aşağı değiştirilip Şampiyonlar Ligi'nde başarı ve gelir hedefleyen bir hale getirilirken, amatör branşlar da yapılan yatırımlarla Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluk kovalayacak düzeyde iyileşme sağlandı . Kulübün son 10 yılda ekonomik alanda yaşadığı sıkıntıları tarihe gömmeyi amaçlayan yönetim üstelik bu icraatları Aslan'ı borç batağına sokmadan yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları