İşte Aslan ruhu

Gaziantepspor deplasmanından galibiyetle dönerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Galatasaray'da, üç puanın yanı sıra büyük sevinç yaşanıyor. Gelişmeler ve detaylar...

Gaziantepspor deplasmanından galibiyetle dönerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Galatasaray'da, alınan üç puan kadar futbolcuların zorlu maçta sergilediği özveri de takdir topladı. Sarı-kırmızılı teknik kadro ve yöneticilerin, üç oyuncuya özel paragraf açtıkları ve karşılaşmadan sonra onları kutladıkları bildirildi.

Sadece iki antrenmanla ilk 11'de yer alan Necati Ateş ile ikinci devreyi sakat, sakat tamamlayan Engin Baytar'ın yanı sıra Hakan Balta'nın 90 dakika sonunda gelen galibiyette başrolü oynadığına dikkat çeken sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışında kendilerini rakiplerinden bir adım öne çıkaran noktanın bu amatör yaklaşım olduğunun altını çizdiler.

İşte Gaziantep maçındaki performanslarıyla alkış toplayan üç yıldızın Galatasaray ruhuyla ortaya koyduğu fedakarlıklar...

NECATİ ATEŞ: Sadece iki kez takımla birlikte antrenmana çıkarken attığı kritik golle maçın bütün seyrini değiştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular aralarına yeni katılmasına karşın takıma gösterdiği uyumla dikkat çeken Necati'yi maç sonunda tek tek tebrik etti. Milan Baros'un da dün Ateş'i özel olarak kutladığı bildirildi.

HAKAN BALTA: Gaziantepspor karşılaşması Hakan Balta için de şansız bir şekilde başladı. Yaptığı hatanın gol olmasını son anda önleyen tecrübeli futbolcunun, ilk yarının sonunda sakatlandığı ve ikinci yarıda da sakat sakat mücadele ettiği ortaya çıktı. Dün MR'ı çekilen Hakan'ın sağ diz ön çapraz bağında ödem, dış yan bağında ise 1. derece zorlama belirlendi. Tedavisine hemen başlanan yıldız futbolcu, Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

ENGİN BAYTAR:
Gaziantepspor maçının ilk devresinde kaburgasında şiddetli ağrı hisseden ve devre arasında tedavi olan Engin Baytar, ikinci yarı ağrılarını unuttu, maça damgasını vurdu. İlk yarıda vasatın altında kalan Engin'in ikinci devredeki performansı galibiyette başrolü oynadı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları