İspanya bunu konuşuyor!

İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen milli oyuncu Nuri Şahin'in takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Nuri Şahin için ilk teklifin geldiği konuşuluyor.

Marca'nın haberine göre, bir başka La Liga temsilcisi olan Malaga'nın orta sahada Toulalan'dan daha yaratıcı bir oyuncu aradığı ve gelecek sezon buraya Nuri'yi düşündüğü belirtildi. Mourinho'nun da şans tanımadığı milli futbolcumuzun transferine izin verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberde Nuri'yi Malaga'ın yanısıra birçok Alman kulübünün de istediği, 24 yaşındaki orta saha için İngiliz kulüplerinin de izlemediği olduğu gelen haberler arasında.

MOURİNHO FARKLI KONUŞMUŞTU

Portekizli teknik adam, takımdan sezon sonu ayrılacağı spekülasyonlarıyla gündeme gelen Türk futbolcu Nuri Şahin hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Nuri Şahin'e güvenim tam. Açık söylemek gerekirse gelecek sezon takımımızda yer alacak. Ona güveniyorum. Fakat ondan performans açısından daha çok şey bekliyorum. Hepimizin bildiği gibi Xabi Alonso, bu takımda orta sahada alternatifsiz. Onun yanına koyabileceğim Lass, Kaka, Nuri ve Sami var. Bu oyunculardan herhangi biri forma şansı bulabilir. Nuri'ye zaman zaman şans veriyorum. Takımda kalması ve daha fazla forma şansı bulabilmesi, ne kadar çalıştığına bağlı. Ancak gelecek sene bizimle olacak, o bizim güvendiğimiz bir oyuncumuz."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları