Zaman zaman G.Saray'ın da gündemine gelen, Napoli'de forma giyen Gökhan İnler'in bonservis bedeli belirlendi.
Napoli'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler'e gelen teklifleri değerlendirmek isteyen İtalyan ekibi, oyuncunun bonservis bedelini belirledi.
Corriere dello Sport'un haberine göre, Gökhan İnler'in 30 yaşına merdiven dayamasına rağmen hala oyuncunun bonservisinden yüksek para kazanacağını düşünen Napoli kulübü, İnler için 15 milyon euro bonservis bedeli talep etmeye başladı.
Başkan De Laurentiis'in Almanya'dan Borussia Dortmund ve Wolfsburg'un Gökhan İnler'e talip olduğunu açıklamasının yanı sıra Galatasaray'da Roberto Mancini'nin de takibinde olduğu belirtilen İnler'in en geç yaz döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı konuşuluyor.
Basel altyapısından Aarau'ya, oradan FC Zürih'e ve daha sonra da Udinese'de yıldızını parlatan Gökhan İnler, 2011 yılında Napoli'ye 17.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Gökhan İnler bu sezon Napoli formasını 16 lig maçında sırtına geçirirken 1 kez de gol sevinci yaşadı.