İmparator gol şov yaptı!

Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın yaptığı son antrenmanda teknik direktörümüz Fatih Terim'in ve Hasan Şaş'ın gol şovu vardı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Slovenya’nın Bled kentinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu sabah bir çalıştırma yaptı.

Basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenman, fiziksel çalışmayla başladı. Dün Union Olimpija maçında forma giyen oyunculardan Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Ceyhun Gülselam, Erman Kılıç, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş, Felipe Melo, Nordin Amrabat, Johan Elmander ve Umut Bulut, rejenerasyon antrenmanı yaparak çalışmayı tamamladı.

Kaleciler, bu bölümde Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptı.

Union Olimpija maçında forma giymeyen oyuncular, dar alanda pas ve pres çalışmasıyla antrenmana devam etti. Semih Kaya’nın dâhil olduğu 13 kişilik oyuncu grubu, daha sonra iki takıma ayrılarak (bir joker oyuncu) dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi.

Antrenman, soğuma hareketlerinden sonra tamamlandı.

Gökhan Zan, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Hakan Balta, tedavisinin ardından Scott Piri yönetiminde sahada çalıştı.

Antrenman sonunda teknik heyetimiz, kampı takip eden basın mensuplarıyla maç yaptı.

Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Yardımcı Antrenörler Ümit Davala, Hasan Şaş, Orhan Atik, İdari Koordinatör Şükrü Hanedar, A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin, Takım Doktoru Yener İnce ve Kondisyoner Yasin Küçük’ten kurulu takım, basın mensuplarını 10-3’lük skorla mağlup etti. Hasan Şaş, hat-trick yaparak galibiyete katkıda bulunurken Teknik Direktörümüz Fatih Terim iki gol kaydetti. Diğer goller Ümit Davala (2), Orhan Atik, Yasin Küçük ve Mert Çetin’den geldi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yerel saatle 18.00’de basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları