''İlkini kurtarınca 'tamam' dedim''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Son 6 kupanın 5'ini biz aldık" dedi ve ekledi: Aslında Süper Kupa'ya maçın uzatma bölümünde ulaşabilirdik. Şanssız bir gol yedik. Ama penaltılarda heyecanlanmadım. Çünkü Fernando Muslera'ya güveniyordum"

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı devirip kazandığı Süper Kupa'yı Başkan Dursun Özbek ve beraberindeki yöneticiler, Konya Arena'nın locasında takip etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kupanın ardında, "Kaçıncı kupamızı aldık. Saydınız mı? Son 6 kupanın 5'ini biz aldık" diyerek cevap verdi ve mutluluktan uçuyordu.

"PENALTILARA GİTMEYEBİLİRDİ"

Maçla ilgili görüşlerini ve penaltılarda heyecanlanıp heyecanlanmadığını aktaran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Aslında penaltılara da gitmeyebilirdi. Uzatmada işi bitirebilirdik. Şanssız bir gol yedik. Ama penaltılarda heyecanlanmadım. Çünkü Muslera'ya güveniyordum. Zaten ilkini kurtarınca da 'Bu iş bitti' dedim" ifadesini kullandı.

"MUSLERA SEMBOLÜMÜZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, maçın adamı seçilen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera için "Onu satmayı hiç düşünmedik. Muslera bizim sembolümüz. Bir kez daha kulübün tarihine adını yazdırdı" övgüsünü yaptı. Özbek'in yanındaki yöneticiler de, "Fark ettiniz mi maçtaki bütün golleri Galatasaray attı" diyerek derbiyi esprili bir dille yorumladı.

Muslera'nın Galatasaray kariyeri: 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
2000'den sonra Bjk'nin kariyeri: 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 pic.twitter.com/yizGnlUmlN

— Webaslan.com (@webaslan) 13 Ağustos 2016



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları