İkisinden biri ''aslan'' olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeni sezonda orta sahada kesinlikle Gökhan İnler ya da Melo ikilisinden birini görmek istiyor.

İki yıldız futbolcudan biri önümüzdeki yıl kesin olarak G.Saray forması giyecek. Başkan Ünal Aysal, temmuz ayında bu 2 oyuncudan birine imza attırmak için harekete geçti.

Fatih Terim’in,isteği üzerine G.Saray’da ön libero transferi için teklifler hazırlanıp, temaslar artırıldı. TFF’nin yabancı konusunda geri adım atması ya da AB formülünü devreye sokmasını ümit eden G.Saray Yönetimi, vakit kaybetmeyip 2 oyuncu için son tekliflerini oluşturdu.

Galatasaray transferdeki hedef takvimini Slovenya’da 22 Temmuz’da başlayacak olan ikinci kamp olarak belirledi.

Yönetim, Gökhan ve Melo’nun olası maliyetlerini de hazırladı. G.Saray’ın son 2 sezondur en maliyetli oyuncularından biri olan Pitbull’u, Gökhan İnler maliyeti ile solladı.

29 yaşındaki yıldız futbolcu için G.Saray, Napoli’ye tavan bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro teklif etme kararı aldı. Gökhan’e ise 2.9 milyon Euro garanti ücret teklif edilmesi kararlaştırıldı. Ancak Türk pasaportlu oyuncunun 3.5 milyon Euro istemesi transferin önündeki en büyük engel. 4 yıllık kontrat sonrasında Gökhan’ın G.Saray’a dört sezon için maliyeti de 21.6 milyon Euro olacak. TFF’nin geri adım atmaması halinde Gökhan için Cimbom şartları zorlayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları