İbrahim Akın defteri kapandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, İbrahim Akın'ın Galatasaray'a transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Dengelerin sürekli değiştiği, 'pazarlıkların' tıkandığı ve açıklamaların sürekli zıt kutuplara yayıldığı transfer döneminde bir transfer haberi daha havada kaldı.

Galatasaray'a transfer olmak için hemen her gün bir açıklama yapan İbrahim Akın'ın önümüzdeki sezon Florya Metin Oktay Tesisleri'nden içeri girme ihtimali zora girdi.

Bugüne kadar Galatasaray ile görüşme halinde olduklarını ve sarı-kırmızılı kulübün istenen şartları yerine getirmesi halinde İbrahim Akın'ı transfer edebileceğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, konu hakkında bir açıklama yaptı.

Dizar, İbrahim Akın için yapılan transfer tekliflerinde uzlaşma sağlanamadığını belirterek, tecrübeli oyuncu ile yollarına devam edeceklerini söyledi. Dizar,  Beşiktaş ve Galatasaray'ın renklerine katmak istediği İbrahim Akın'nın kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu dile getirerek, ''İbrahim Akın bizim için çok önemli bir futbolcu. Transferi için bazı teklifler yapıldı. Ancak talepler uyuşmadı. Şu anki durumdan biz de memnunuz, İbrahim de memnun. Kendisiyle yolumuza devam edeceğiz'' dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları