İBB değil, akıllar Cluj'da...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında, ağır bir sahada net bir skor elde ettiklerini söyledi.

Deplasmanda 3-1 galip geldikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Dürüst, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, ''Aslında her maç önemli. Biliyorsunuz geçtiğimiz sene ilk maçımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile idi. Burada yenilmiştik. Böylesine ağır bir sahada net bir skor aldık. Bu maç artık geride kaldı'' diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Lig'in havasının ayrı olduğunu kaydeden Dürüst, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Cluj maçına da değinerek, ''Cluj maçının havası başka ama bugün net bir skor aldık. Golcülerimiz canla başla çalıştılar. 2-3 tane kaçan pozisyonumuz var. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde alabileceğimiz 9 puan var. Kendi sahamızda puan kaybettik. Demek ki rakip sahada da alınabilir. O havayla gidiyoruz. Ümit ediyoruz ki şans yanımızda olur ve 3 puan alırız. Bazen iyi futbol puan getirmiyor. İnşallah puanlar alırız'' değerlendirmesinde bulundu.

Bu akşamki hava koşullarıyla Cluj ile Türk Telekom Arena'da oynadıkları maçın hava koşullarının farklı olduğunu belirten Dürüst, ''Türk Telekom Arena hepimizin stadı. Orayı en iyi hale getirebilmek için araştırmaları yapıyoruz. Bunu da şeffaf olarak herkesle paylaşacağız'' dedi.

-Adnan Öztürk'ün açıklamaları hakkında-

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün, Türk Telekom Stadı'nın zemininin kötü durumda olmasının sorumlusu olarak yönetim kurulunu göstermesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Dürüst, şu ifadeleri kullandı:

''Herhalde yanlış anlamalar oldu. Spekülasyon oldu. Demek ki biraz daha dikkatli davranmak lazım. Tabii ki bütün sorumluluk bizlerindir ama sorumlu olmak suçlu olmayı gerektirmez. Biz o sorumluluğun gereği olarak araştırmamızı yapacağız. Bu statta olabilecek ne eksiklik varsa onu engellemeye çalışacağız. Açıklamalarla kamuoyunu yanlış yönlendirmemek adına söylemlerimize dikkat etmeliyiz.''

Öztürk'ün açıklamaları hakkında Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın da basında yer alan beyanlarının sorulması üzerine Ali Dürüst, ''Bunun üzerinde fazla konuşmaya gerek yok. Genel kurul hepimizi seçti. Kalan dönemimizi en iyi şekilde tamamlayacağız. Mesuliyetlerimiz ve sorumluluklarımız belli. Biz bu sorumluluğu genel kuruldan aldık. Hep beraber bu işi götüreceğiz'' ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları