Huzur yuvası Florya

Geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla kapatan ve yeni sezona da fırtına gibi bir giriş yapan Galatasaray'da huzurun adresi Florya.

Küme düşme tehlikesinin yaşandığı bir dönemin ardından Fatih Terim'le şampiyonluğa ulaşan Galatasaray bu sezona da fırtına gibi başladı. Fenerbahçe'yi yenerek Süper Kupa'yı kazanan Sarı-Kırmızılılar ligde de ilk 4 haftayı lider geçti.

YILDIZLAR KADAR ÖNEMLİ!

Cimbom'un bu müthiş çizgisinde en az kadrodaki yıldızlar kadar rol oynayan bir etken var. O da Florya'daki huzur ortamı... Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rakipleri birçok sorunla uğraşırken, Sarı-Kırmızılılar sadece saha içine odaklanıp hedefe koşuyor. Fenerbahçe'de Alex ve Aykut Kocaman arasında yaşanan kriz baş ağrıtmayı sürdürüyor. Ayrıca şike soruşturmasının açtığı derin yaralar halen kapanmış değil.

RAKİPLER KAYNAYAN KAZAN

Beşiktaş'ta ise büyük bir ekonomik kriz yaşanıyor. Portekizli yıldızların sürekli sorun yaratması takımın belini büküyor. Trabzonspor'da da bir türlü iç huzur sağlanamıyor. Yönetim ve teknik heyet arasında esen soğuk rüzgarlar tüm camiayı olumsuz yönde etkiliyor.

ADALET DÜZENİ!

Galatasaray ise bu sorunların hiçbiriyle uğraşmıyor. Çünkü Fatih Terim formayı adaletli dağıtıyor. Büyük kadro zenginliğine rağmen futbolcular yedek kaldığı için küsmüyor. Yönetim ve teknik heyet arasında görev dağılımı kusursuz işliyor. Teknik heyetin işine dışarıdan asla müdahele edilmiyor. Abdurrahim Albayrak da hızır gibi tüm sorunlara yetişip çözüm buluyor.

DİREKT SAHAYA YANSIYOR

Tablo böyle olunca Florya'da büyük bir huzur ortamı oluşuyor. Bu da Galatasaray'ın skor tabelası çok olumlu bir şekilde yansıyor.

UZUN KAMPLAR SONA ERDİ!

Terim'in getirdiği en önemli değişikliklerden birisi de de uzun kampları kaldırmak oldu.
Bu durum futbolcuları çok mutlu ediyor.

SADECE 5 KEZ YENİLDİ

Fatih Terim, G.Saray'daki 3. döneminde toplam 46 resmi maça çıktı. Sarı-Kırmızılılar 29 galibiyet alırken, 12 beraberlik yaşadı. Aslan sadece 5 kez yenildi.

HEPSİNİN FARKLI BİR DERDİ VAR!

Fenerbahçe'de Kocaman-Alex gerilimi hala baş ağrıtıyor. Beşiktaş hem ekonomik krizle hem de Portekizli yıldızlarının sorunlarıyla uğraşıyor. Trabzonspor yönetimi ise camiada iç huzuru bir türlü sağlayamıyor.

TERİM'İN BURAK İKİLEMİ

Manchester United sınavı öncesi Fatih Terim tatlı bir sıkıntı yaşıyor. İlk 11'i büyük oranda belirleyen tecrübeli hoca, Elmander ve Burak arasında karar veremiyor. Terim, iki futbolcunun da formda olması nedeniyle maç gününe kadar bekleyecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları