Huntelaar'dan Burak Yılmaz yorumu!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipi Schalke'nin Hollandalı yıldızı Klas Jun Huntelaar, Burak Yılmaz'dan övgü ile söz etti.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipi Schalke'nin Hollandalı yıldızı Klas Jun Huntelaar, Lig TV'de yayınlanan Rota Futbol adlı programa açıklamalarda bulunmuştu.

Türk futbolunu yakından takip ettiğini dile getiren Huntelaar, Türk takımlarından Trabzonspor'a karşı bir kez mücadele ettiğini ve Türk taraftarların tutkusunu oradan bildiğini dile getirdi. Türk taraftarların tıpkı Almanlar gibi coşkulu ve tutkulu bir topluluk olduğunu ifade eden Hollandalı golcü, "Türkiye'de oynanan maçlarda taraftarlar muhteşem bir atmosfer oluşturuyor. Almanya'da da Schalke taraftarları da bu şekilde." dedi.

Galatasaray forması giyen Burak Yılmaz'ı da takip ettiğini ifade eden Huntelaar, "Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz, attığı gol sayısı ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin şu anda en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Gol sayısı bu denli yüksek olan bir futbolcu gerçekten iyi bir futbolcudur" ifadelerini kullandı.

Huntelaar, Türk futbolunun unutulmaz golcüsü Hakan Şükür'ü de yakından takip ettiğini belirterek, "Hakan Şükür'ü çocukken takip ediyordum ve gerçekten komple bir golcüydü" şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları