Hollanda güle oynaya...

Wesley Sneijder'in sakatlanarak oyundan çıktığı maçta Türkiye ile aynı grupta bulunan Hollanda evinde Estonya ile karşılaştı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu 5. maçında Türkiye ile aynı grupta bulunan ekiplerden Hollanda, evinde Estonya ile karşılaştı. Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmayı 'Portakallar' 3-0'lık skorla kazandı.

Ev sahibi ekipteGalatasaraylı Wesley Sneijder ilk 11'de kaptan olarak başladığı karşılaşmanın 36. dakikasında sakatlanarak yerini Rafael van der Vaart'a bıraktı.

Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Daryl Janmaat'ın asistinde Rafael Van Der Vaart, 72. dakikada yine Daryl Janmaat'ın asistinde Robin Van Persie ve 84. dakikada Robin van Persie'nin asistinde Ruben Schaken kaydetti.

Bu skorun ardından Hollanda 5 maç sonunda 5 galibiyetle puanını 15'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Estonya ise 3 puanla 5. sırada kaldı. C Grubu'nun 6. haftasında 26 Mart Salı günü Hollanda evinde Romanya ile karşılaşacakken, Estonya ise evinde Andorra'yı ağırlayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları