Herkes uyur, Chicharito uyumaz!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, Aston Villa deplasmanında iki farklı geriye düşmesine rağmen sonuca gitmeyi başardı.

İngiltere Premier Ligi 11. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, deplasmanda Aston Villa'ya konuk oldu.

Villa Park'ta oynanan karşılaşmada Manchester United 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2'lik galibiyet çıkarmayı başardı.

Karşılaşmada Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 58 ve 87. dakikalarda Javier Hernandez (Chicharito) ve 63'te Ron Vlaar'ın kendi kalesine kaydettiği gollerle geldi. Aston Villa'nın ise Weimann ile 45 ve 50. dakikalarda bulduğu iki gol ise teselliden öteye gidemedi.

Bu sonucun ardından Manchester United, 25 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Aston Villa ise 10 puanda kalarak ligin alt sıralarından bu hafta da kurtulamadı.

CHICHARITO MUCİZESİ

Mancehster United'ın Aston Villa karşısında aldığı galibiyette başrol oynayan genç Meksikalı Javier Hernandez, 'Kırmızı Şeytanlar'ın son haftalardaki en golcü ismi oldu.

Genç oyuncu, Aston Villa karşısında da Ashley Young'un yerine girdiği ikinci yarıda iki gol kaydederek haftaya damgasını vuran isim oldu.

Chicarito lakaplı golcü, bu sezon 2'si yedekten gelerek olmak üzere 7 karşılaşmada forma giyerek 4 gol kaydetmeyi başardı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları