Her şeyin değiştiği o tarih

Galatasaray'da artan performans ve alınan iyi sonuçlar, futbolcuların yaptığı o kritik toplantı sonrasında başladı...

G.Saray’da işler iyi gitmiyordu. Ancak, Gaziantep BŞB ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası 4 Aralık’ta takım olarak düzenlenen yemek sonrası, sarı kırmızılılara adeta sihirli değnek değdi...

Cimbom o tarihden sonra oynadığı 6 maçta, 5 galibiyet ve bir beraberlik alıp yenilgi yüzü görmedi. Tribünlerle de barış sağlandı. Ligde lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıraya yerleşildi, şampiyonlar ligi’nde yola devam edildi, kupada gruplara kalındı.

O TARİHTE NE KONUŞULDU?
KENDiLERiYLE YÜZLEŞTİLER

1- Futbolcular yemekte toplandı. Özeleştiri yapılırken “Takım” olmak için tohumlar atıldı. Teknik heyet ve yönetimden kimsenin katılmadığı yemekte oyuncular kendileriyle yüzleşti.

BİRLİKTELİK KARARI

2- Takım yemeklerinin yeniden organize edilmesi kararı alındı. Oyuncuların daha fazla zaman geçirmesi gerektiği görüşü ağırlık kazandı.

ÖZELEŞTiRi YAPTILAR

3- Oyuncular takımda içerisindeki huzursuzluğu inkar etmedi. İletişim eksikliği yaşadıklarını söyleyerek bunu gidereceklerini belirttiler.

TAKIM HALiNDE SEViNÇ

4- Sahada krize neden olan duran toplarla ilgili Mancini’nin düzenine uyulması kararı alındı. Gol sevinçleri hep takım halinde yaşanacaktı.

HER ŞEY G.SARAY İÇİN

5- Oyuncular birlikte daha fazla zaman geçirirlerse takım kaynaşacak, küslükler ortadan kalkacaktı. Masadan kalkılırken, G.Saray için elele verildi.

O TARİHTEN SONRA NE OLDU?
VE KRiZ, SONA ERDi

1- Arkadaşlık ve yardımlaşma üst seviyeye çıktı. G.Saray’daki kaos ortamı bitti.

Terim’in gidişi ve Mancini’nin gelişiyle birlikte oluşan kriz ortamı tamamen ortadan kalktı.

BAĞLAR KUVVETLENDİ

2- K.Erciyes maçında Hakan golü kaçırdı, Sneijder ve Drogba gelip onu teselli etti. Yerli ve yabancı oyuncular arasında kopuk olan bağ, sağlamlaşmıştı.

SABRi VE MELO KAYNAŞTI

3- Son maçı 1 gol ve 1 asist ile tamamlayan Melo’yu attırdığı gol sonrası koşarak ilk tebrik eden, 3 hafta önce saha içinde tartıştığı kaptan Sabri’ydi.

KRAL’A ‘ÇAK’ YAPTILAR

4- Drogba ile Burak arasın-daki soğukluk bitti. Burak oyundan alınınca kulübede Mancini, Tugay Hoca, diğer oyuncular ve teknik heyet ile “Çak” yaptı.

YEMEKLER ARKA ARKAYA

5- Gollerin sevinçleri takım halinde yaşandı. Sakatlanan arkadaşlarının başına bütün oyuncular gitti. Ve takım yemekleri sıraya konuldu.

İşte o 6 karşılaşma

TARİH MAÇ SKOR
6 Aralık G.Saray-Elazığ 2-0
11 Aralık G.Saray-Juventus 1-0
15 Aralık G.Birliği-G.Saray 1-1
18 Aralık G.Saray-Balıkesir 4-0
22 Aralık G.Saray-Trabzon 2-1
28 Aralık K.Erciyes-G.Saray 1-3

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları