Her şey ona bağlı!

Mourinho çok istediği Burak Yılmaz'a karşı Demba Ba'yı önerdi. Chelsea yönetimi harekete geçti. Ocak'ta takas gerçekleşebilir.

İngiliz basını bugünlerde Chelsea ile G.Saray arasında gerçekleşmesi muhtemel 'büyük takas' projesini konuşuyor. Sezon başında G.Saray'dan ayrılmak ve İtalya Ligi'nde Lazio'ya gitmek isteyen Burak Yılmaz'a izin verilmemişti. Bu yüzden lige isteksiz başlayan ve bir süre yedek kalan Kral için yine Avrupa yolu göründü.

İngilizler'e göre Chelsea'nın hocası Mourinho, Burak Yılmaz'ı transfer listesinin 1. sırasına koydu. Daha önce Burak'ı defalarca izleyen Portekizli teknik adamın, geçen sezon G.Saray formasıyla bu oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansa hayran kaldığını belirtmişti. Mourinho bu konudaki düşüncesini Chelsea yönetimine bildirdi.

MANCİNİ KARAR VEREMEDİ

Chelsea yönetimi de Burak Yılmaz'a karşılık, G.Saray'a Demba Ba'yı önerecek. Senegal Milli Takımı'nda da F.Bahçeli Sow'un partneri olan Demba Ba bu sezon Chelsea formasıyla çıktığı 3 maçta 3 gol atmayı başardı. 1.90 boyunda ve 28 yaşındaki Demba Ba'nın da bu pazarlıklardan haberdar olduğu bildirildi.

G.Saray Teknik Direktörü Mancini'nin ise şu anda Burak Yılmaz konusunda sessiz kaldığı, Ocak'ta kararını açıklayacağı öne sürüldü. Bu yüzden de Sarı-Kırmızılı yönetimin, Chelsea'ya net bir şey söylemediği konuşuluyor. Mancini'nin de yedek bıraktığı Burak'la ilgili düşünceleri sorulacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları