Her şey Mustafa Denizli için...

Başkan pes etmiyor, salı günü madrid uçağına Denizli ile binmek istiyor.

Hamza Hamzaoğlu ile flaş bir şekilde yollarını ayıran Galatasaray’da teknik direktörlük koltuğunun en büyük adayı hâlâ Mustafa Denizli...

Kamuoyunda pek çok isim konuşulsa da Başkan, kurt teknik adamdan vazgeçmiyor. Hem camiayı hem ligi hem de takımı yakından tanıdığı için 66 yaşındaki tecrübeli hoca, Cim Bom’a en yakın isim. Aralıksız şekilde temaslarını sürdüren Özbek, Mustafa hocanın bazı şartlarını hafifletmek için uğraşıyor.

Öyle ki yıllık 2.5 milyon Euro maaş isteyen Denizli, devre arasında da mutlaka takıma takviye gerektiğini söyledi. Galatasaray’ın patronu ise Finansal Fair-Play’i düşünerek en azından Ocak’ta maliyetli transferler yapılmamasını istedi.

2 gün içinde netleşecek

Hamza Hamzaoğlu’nun senelik 2 milyon Dolar aldığını göz önünde bulunduran Başkan Özbek, Denizli’nin ücretini benzer seviyeye çekmeyi planlıyor. Aynı zamanda devrede gerçekleştirilecek yıldız transferi ekstra maliyet oluşturacağından bu konuda da hocadan anlayış bekleniyor.

Mustafa Denizli dışındaki tüm adaylara şimdilik soğuk bakan Özbek, 2 gün içinde görüşmeleri resmileştirmek amacında. Başkan’ın hedefi; çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid maçı öncesi salı günü İspanya uçağına Mustafa Denizli ile birlikte binmek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları