'Her an bitebilir!'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, transferler ilgili önemli mesajlar verdi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Radyospor'a yaptığı açıklamada Kaka ya da ayarında bir oyuncunun, her an Galatasaray'a kazandırılabileceğini söyledi.

"HER AN BİR TRANSFER GELİŞMESİ OLABİLİR"

Refik Arkan, "Bu mesele başkanla Fatih Terim'in arasında, bir gelişme olursa çok hızlı olur. Başkanımız Kaká transferinin bitmediğini söyledi. Ben de kişisel anlamda, başkanımızın bir transfer yapabileceğini düşünüyorum. Şayet bir gelişme olursa bu gerçekten çok hızlı olur. Birden bir transfere imza atabiliriz. Başkanımız ve Fatih hocamızın vereceği karar doğrultusunda gelişme olabilir" dedi.

Başkan Yardımcısı Arkan, bu aşmadan sonra her şeyin çok hızlı gelişeceğini belirtirken, "Kadroda düşünülmeyen futbolcularla ilgili olarak da, Baros, gelişmelerin olduğunu, bu konudaki çalışmaların da sonuç aşamasına geldiğini söyledi.

MARCA TV! İLK WEBASLAN'DAN ÖĞRENDİNİZ! TIKLAYIN...

ARENA'DA SAMBA ZAMANI! TIKLAYIN...

KAKA MİLAN'A GİTMEK İSTİYORDU...

Bu arada, Galatasaray'ın Kaká'yla ilk temasında aracı olan FIFA Menajeri Cristian Bucther, "Kaká'nın menajeri babası, Bosco Leite'dir. Ben aracı oldum. Galatasaray'ın teklifi çok iyiydi; ama futbolcu AC Milan'a dönmek istiyor. Türkiye'de oynamak istemiyor. Bana göre Milan'da son güne kadar bekleyecek, ancak bu transfer, son anda her şey değişebilir" dedi.

EŞİ CELICO AÇIKLAMA YAPTI

Kaká'nın eşi Carolina Celico, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, aile olarak Sao Paola'ya dönmek istiyoruz. Eğer Kaká, Madrid'ten ayrılacaksa biz başka bir ülkeye gitmeyeceğiz. Sao Paulo'ya dönmek üzere hazırlık yapıyıoruz" diye konuştu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları