"Hep Prandelli diyoruz da, siz neredesiniz?"

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'nde Galatasaray hakkında konuştu.

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'nde açıklamalarda bulundu. Bilal Meşe'nin sorularını yanıtlayan Büyüka önemli ifadeler kullandı.

Siz Prandelli’nin sahaya sürdüğü kadroyu görünce ne hissettiniz?

Sevgili Bilal, Prandelli’nin son maçta yaptığı on biri, Aslantepe tribünlerinde görüntüye gelen beş yaşındaki çocuk bile yapmaz. Ama suç onda değil... Sen önce bir başka İtalyan’ı, üstelik Prandelli’den daha kariyerli bir İtalyan’ı Mancini’yi getirmiş, büyük bir hayal kırıklığı ile sonra göndermişsin. Bu acı tecrübeye rağmen, yeni bir İtalyan’a yönelir misin? İşte sonucu... Galatasaray’ın yaptığı “bile bile lades”... Galatasaray’da “Made in Italy” modeli çökmüştür.

Bu saatten sonra Prandelli’nin kalma şansı var mı?

Anderlecht maçındaki olası bir galibiyet, Prandelli’nin gidişini erteler ama engellemez. Abdurrahim Albayrak öyle sanıyorum ki, Trabzonspor maçı sonrası Prandelli’ye sahip çıktı, camiadan, özellikle taraftarlardan çok büyük bir tepki görünce çark etti. Bu kadar sevilmesine rağmen, bu kadar güce rağmen Prandelli’yi tutmaya bu saatten sonra onun da gücü yetmez... Bilal işin şu tarafına da bakmalıyız . Son maçta Medjani “penaltı var” diye uzunca süre itiraz diyor, bakıyor sonuç yok, oyuna dönüp kafayı çakıp golü atıyor. Adam neredeyse Galatasaray ceza alanının içine bir masa-bir iskemle atıp bir de orta kahve söyleyecek. Bu kadar rahatlık nerede var kardeşim? Ey Galatasaray savunması, ey G.Saraylı oyuncular, neredesiniz? Hep Prandelli diyoruz da, siz neredesiniz? Suçlu varsa, yanlış varsa tek adres Prandelli değil. Bu kadar parasızlık, bu kadar kargaşa içinde Galatasaray yine de iyi puan topladı. Ama önceki yıllardaki Galatasaray’a alışanların bu Galatasaray ile mutlu olma şansları yok.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları