Hedefler ve tehlike...

Fenerbahçe deplasmanında son yıllarda istediği sonuçları bir türlü alamayan Galatasaray, rakibini Türk Telekom Arena'nın ardından Kadıköy'de de yenmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'deki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe'ye konuk olacak lider Galatasaray, bu önemli maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe deplasmanında son yıllarda istediği sonuçları bir türlü alamayan ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son galibiyetini 22 Aralık 1999 tarihinde elde eden sarı-kırmızılılar, 12 yılı aşkın bir sürenin ardından şeytanın bacağını kırmayı planlıyor.

Geçen sezon yaşanılan büyük hayal kırıklığının ardından teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeniden toparlanan ve normal sezonun bitimine 4 hafta kala Fenerbahçe deplasmanına an yakın rakibi olan sarı-lacivertlilerin 9 puan önünde gidecek olan "Cim Bom", Play-Off Şampiyonluk Grubu maçları için puan avantajını korumanın peşinde.

Galatasaray, Fenerbahçe maçından beraberlikle dahi ayrılsa 9 puanlık avantajını koruyacak ancak kazanması durumunda ise zirvede puan farkını 12'ye çıkaracak.

SARI KART SINIRINDA 4 İSİM

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray takımından 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giymelerine karşın kart görmeden mücadeleyi tamamlayan Fernando Muslera, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya ve Necati Ateş, Fenerbahçe maçında kart görmeleri halinde sarı-kırmızılı ekibin Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.

Galatasaray'da derbi maç öncesi sakat futbolcu ise bulunmuyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları