"Hedefimiz 5. yıldız ve Devler Ligi"

G.Saray'a kısa vadede çifte kupa ve 4. yıldızı kazandıran Hazma Hamzaoğlu uzun vadedeki hedefini açıkladı. İşte Hamzaoğlu'nun önemli sözleri

Hamza Hamzaoğlu, G.Saray’da teknik direktörlük koltuğuna 1 Aralık 2014’te oturdu... Yaklaşık 6 aydır görevde ama şimdiden lig şampiyonluğunu, Türkiye Kupası’nı ve 4. yıldızı sarı-kırmızılılara kazandırdı. Kısacası kısa vadede adını tarihe yazdıran genç çalıştırıcı, uzun vadede ise efsaneleşmeyi kafasına koydu.

Vatan Gazetesi'ne özel açıklamalar yapan Hamza Hamzaoğlu, “Amacımız uzun vadede camiamızı başarıya ulaştırmak. Tabii bunun içinde şampiyonluklar da var. Fatih Terim hocam 6 şampiyonluk yaşadı. Bizim daha 1. Şimdi 4. yıldızı kutluyoruz ama ileride 5. yıldızı takmak istiyoruz. Demek ki bunun için önümüzde daha 5 şampiyonluk var. Neden olmasın? İyi bir planlama ve inançla her şey mümkündür.

‘GELECEK FUTBOLCU BİZİ GÜÇLENDİRMELİ’

Bu yolda hedef sadece lig değil tabii ki. 5. yıldızın yanı sıra planlarımızda Şampiyonlar Ligi de var. UEFA Kupası almış bir camiayız. Bunun bir üst hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Ama ‘Bunu bu sene yapacağız’ demek hayâlcilik olur. Bu ancak zaman içinde üstüne koya koya, emin adımlarla yürüyerek olur” ifadelerini kullandı.

Öte yandan transfer çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerini de anlatan Hamza Hamzaoğlu, “Biz iyi bir ekibe sahibiz. Alacağımız her isim gücümüze güç katmalı. Her transfer de bu sezon için olmayabilir. Bazıları ilk 11’e direkt katkı yapar, bazıları ise rotasyonumuzu güçlendirir. Ama bazı standartlarımız olacak. Kulübümüzün bütçesini yormayacak ve ekibimize uyum sağlayabilecek isimler arıyoruz” şeklinde konuştu.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları