"Hedefim..."

İsmi Galatasaray ile anılan Arsenal'in Rus yıldızı Andrei Arshavin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in ismi sıkça transfer gündeminde yer alan Rus futbolcusu Andrei Arshavin, takımın resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Basın tarafından Galatasaray'a geleceği konuşulan Rus golcü, iki senedir Arsenal'de olduğunu ve burada kupa kazanmak istediğini dile getirdi. Transferi hakkında bir konuya değinmeyen Arshavin'in tek söylediği Arsenal'de hedeflediği başarı oldu. İşte o açıklamalar...
 
“Daha da güçlü olduğumuza inanıyorum.” sözleri ile başladığı konuşmasının devamında bu yılki hedeflerinden bahseden 30 yaşındaki oyuncu; “ Kişisel hedefim gayet açık; Lig süresince toplamda en az 15 gole ulaşmak” ifadelerini kullandı.

Emirates Kupası’nda Cumartesi günü Boca Juniors ile Pazar günü de New York Red Bulls ile de karşılaşacak olan Arsenal’de, Rus yıldızın bu maçlarla ilgili yorumu ise; “Çok güzel bir hafta sonu olacak. Taraftarlarımız bizi izleyecek ve oldukça keyifli bir turnuva geçireceğiz. İki tane oldukça güçlü rakiple oynayacağız ve bu sezon öncesinde rekabet açısından oldukça doğru bir adım.” şekinde oldu.

Turnuvayı kazanmanın kendileri açısından bir onur meselesi olmadığını açıkça dile getiren Arshavin; “Bu tarz turnuvalarda her zaman keyif almayı ve sahaya iyi şeyler koymayı hedefliyoruz.” dedi.

2 sezondur Londra temsilcisinin formasını terleten 30 yaşındaki futbolcu sözlerini; “ İki senedir buradayım ve henüz hiçbir kupa kazanmış değilim. Artık burada kupa kazanmak tek isteğim!” şeklinde sonlandırdı.

İşte Andrei Arshavin...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları