Hatem Ben Arfa'nın ayrılmaya niyeti yok!

Fenerbahçe'nin yanı sıra bir dönem Galatasaray'ın da transfer hedefleri arasında gösterilen Hatem Ben Arfa'dan geleceği ile ilgili yeni açıklama geldi.

Hatem Ben Arfa, PSG'de kadro dışı olmasına rağmen takımdan ayrılmayı planlamıyor.

Fransız yıldız sonuna kadar şansını zorlayacağını belirtirken; "Zor dönemlerden geçtim, her zaman geri döndüm. Sezon sonuna kadar sözleşmem var ve bu süre zarfında takımda kalacağım. Ara transfer döneminde ayrılmak aklımda yok" ifadelerini kullandı.

PARIS'TEN MAAŞINI İSTİYOR

Yıldız oyuncu, PSG'nin sözleşmesini feshetmesini ve sezon sonuna kadar alacağının tamamının ödenmesini talep ediyor. PAF takıma gönderilmelerinin üzerine Hatem Ben Arfa'nın avukatı, yasal yollara başvurduklarını açıklamıştı.

Hatem Ben Arfa'nın avukatı Jean-Jacques Bertrand, yaptığı açıklamada, "Kulübün gereklilikleri yerine getirmesini istiyoruz. Ben Arfa'nın buradaki çalışma koşullarında ciddi bir yok sayma var. Her seferinde Hatem'i telefonla arayarak, idmanlara katılamayacağını söylüyorlar. ABD'de Temmuz ayında yapılan hazırlık kampında başladı her şey. Önce pasaportunu istediler, sonra ayrılık gecesinde ayrılmayacağını söylediler. Bu hafta da Salı günü PAF takımla çalışmasıni, böylece Bayern Münih maçı çalışmalarını etkilememesini talep ettiler. Hatem bunu anlayışla karşıladı. Perşembe günü A takımla tekrar idmanlara döndü, ancak eve döndüğünde, onu aradılar ve Cuma günü tekrar PAF takımla çalışacağını belirttiler. Hiçbir açıklama yapmadan. Yapılan bir çalışana saygısızlık, tamamen onu yok sayma" demişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları