Hasan Yener, G.Saray'a taş attı!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu söyleyerek takımımıza göndermede bulundu.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu, transfer şampiyonu olmak ile lig şampiyonu olmanın apayrı bir şey olduğunu söyledi.

Sadece kendilerinin değil, diğer takımların da sıkıntı yaşadığını anlatan Yener, şöyle devam etti:

"Özellikle Galatasaray için 'rüya takım' tabirleri kullanıldı. Açık ara önde gideceğini herkes bekliyordu ama görüldü ki Galatasaray'ın diğer takımlardan bir farkı yok. Şenol hocanın da dediği gibi biz giderek daha da iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda kadro istikrarını sağladığımızda bizim için bir avantaj olacak. Bu dönem içinde sakat oyuncularımızın fazla olması puan kayıplarımızda önemli rol oynadı. Hem uzun süreli sakatlıklar hem maç günleri meydana gelen hastalıklar zaman zaman kadro istikrarı sağlamamızda engel teşkil etti."

Galatasaray için bu tabirler kullanıldı ama sarı-kırmızılılardan hiç kimse çıkıp da 'Biz rüya takımız' demedi! Basında abartılan durumlarla gönderme yapan Hasan Yener'in bu sözlerini yersiz buluyoruz...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları