Hasan Şaş'tan Drogba müjdesi!

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Beşiktaş derbisinin ardından galibiyeti yorumlarken, Didier Drogba transferi hakkında da sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Şaş, Fatih Terim'in yerine açıklama yapmasıyla ilgili olarak, "Hocamızın bacanağı Ünal ağabeyi kaybettik. Biz de haberi yeni aldık. Hoca onun için çıkamadı, evine gitti" dedi..

Didier Drogba ile ilgili transfer çalışmalarına da açıklık getiren Hasan Şaş "Görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz. Yönetimimiz bir iki gün içerisinde açıklama yapacaktır. Olumlu yönde gelişmeler olduğunu biliyoruz" diyerek sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.

MELO TÜKÜRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Hasan Şaş, maçta kırmızı kart gören Felipe Melo'nun, rakip oyuncuya kesinlikle tükürmediğini söylediğini aktardı.

Hasan Şaş, ''Melo ile görüştük. Kesinlikle tükürmediğini, böyle bir harekette bulunmadığını söyledi'' derken, ''Bizim için futbolcumuzun dediği geçerlidir. Televizyon görüntülerine de henüz bakamadık. Net gördükten sonra değerlendirebileceğiz. Kesin bir şey söylememiz mümkün değil'' ifadelerini kullandı.

Melo'nun performansıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine de Hasan Şaş, ''Melo'nun saha içinde görevi değişik. İyi ve akıllı bir oyuncu. Tabii ki geçen sezon ile bu sezon arasında fark var. Geçen sene daha iyiydi. Daha iyi olması için çalışıyoruz'' yanıtını verdi.



"SNEIJDER'İN MAÇ EKSİKLİĞİ VAR"

Yeni transfer Wesley Sneijder'in ilk maçındaki oyununun sorulması üzerine Hasan Şaş, şunları söyledi:

''Sneijder'in performansını değerlendirmek için, maçın 11'e 11 oynanması gerekirdi. Oyuna girmesinin hemen ardından sahada 10 kişi kaldık. Bu durum, oyuncunun kendi gücünü göstermesine engel oldu. Sneijder'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Antrenmanlarda da bu belliydi ama biraz daha antrenman eksiği olduğunu düşünüyorum.''

Sneijder'in Galatasaray'a gelişinin takımda memnuniyetle karşılandığını da aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, ''Galatasaray büyük bir takım ve herkes Galatasaray'da oynamak ister. Sneijder'in Galatasaray'a gelmek istemesi doğaldır. Takımda herkes kendi işini yaptığı sürece de kimse etkilenmez. Onun transferine herkes mutlu oldu. Çünkü gücümüze güç katacak bir oyuncu'' şeklinde görüş belirtti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları