Hasan Şaş'ın 'MAVİ' totemi!

Galatasaray'da yöneticilerden tutun da taraftarlara kadar hemen herkes, kura çekiminde Schalke'nin gelmesinden büyük bir sevinç duyuyor. Haberin detayları...

Şampiyonlar Ligi'nde Alman temsilcisi Schalke ile eşleşen Galatasaray'da büyük bir mutluluk hakim! Sarı-kırmızılı camiada yöneticilerden tutun da taraftarlara kadar hemen herkes, kura çekiminde Schalke'nin gelmesinden büyük bir sevinç duyuyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, İsviçre'de çekilen kura çekiminden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir heyecan yaşadıklarını ve herkesin gönlünden geçen takımın Schalke olduğunu söyledi.

Saat 12:30 sularında İsviçre'de çekilen kura çekimini Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala beraber takip etti. Florya'da yer alan ve Albayrak tarafından 'uğurlu masa' olarak değerlendirilen masanın etrafında toplanan sarı-kırmızılı isimler arasında özellikle Hasan Şaş'ın 'mavi' totemi dikkatlerden kaçmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne 'Mavi' kıyafetler giyerek gelen Hasan Şaş, kura çekiminin sonuna kadar montunu sırtından çıkartmadık. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de kura çekiminden önce Schalke'nin adını boş bir kağıda yazmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları