Hamza Hamzaoğlu'nu uyardı!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, '%100 Futbol' programında takımıyla ilgili önemli ipuçları verirken bir yorum geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, '%100 Futbol' programında takımıyla ilgili önemli ipuçları verdi. Semih ve Chedjou'nun yokluğunda Melo'yu stopere çekebileceğini belirten Hamzaoğlu, Selçuk'un yanına da Sneijder'i koyabileceğine işaret etti.

Dünya Kupası'nda orta sahanın göbeğinde oynayan Hollandalı yıldız, Prandelli döneminde de bu mevkide kullanılmıştı. Keza Melo'yu hem Roberto Mancini hem Prandelli savunmada eksikler olduğunda stoper olarak oynatmıştı. Bu arada Hamza Hamzaoğlu'nun Olcan Adın ile bir görüşme yaptığı ve ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan tecrübeli oyuncuya "Sana ihtiyacım var" mesajını verdiği öğrenildi.

BİR GÖRÜŞ

LEVENT TÜZEMEN: YERLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İNTİHAR OLUR

Hamza hoca Melo'yu stopere çekip Sneijder'i eğer Selçuk'la birlikte oynatırsa Prandelli gibi olur.

Bu filmi Londra'da Arsenal maçında gördük. Savunma bilgisi zayıf olan Melo'nun pozisyon hatalarından G.Saray 3 gol yedi. Sneijder ön libero oynayınca Galatasaray, Arsenal kalesine bile gidemedi. Melo savunmaya yakın oynar Sneijder de yerinde kalır.

Burak'ın yerine de Pandev, Umut'un arkasında oynar. Melo ve Snejder'in yerlerini değiştirmek skandal ve intihar olur. Hamza Hoca ilk Arsenal maçını iyi izlemeli.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları