Hamit'ten Avcı'ya sürpriz telefon!

A Milli Takım'da bazı futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Hamit Altıntop'un Avcı ile telefonda görüştüğü öne sürüldü. Detaylar...

A Milli Takım'da bazı futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Hamit Altıntop'un Avcı ile telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Macaristan karşısında alınan yenilginin ardından Abdullah Avcı için "Daha sert olmalı" ifadelerini kullanan Altıntop'a Avcı, katıldığı bir televizyon programında "Ben ne zaman nasıl davranacağımı çok iyi bilirim" şeklinde cevap vermişti.

İkili arasında yükselen tansiyonu eritmek Hamit Altıntop'a düştü. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hamit Altıntop, Abdullah Avcı'yı arayarak kendisinden özür diledi. Abdullah Avcı'dan özür dileyen Altıntop, "Ben kendime kızıyorum, milli takım içimi acıtıyor" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Macaristan yenilgisinin verdiği üzüntüyle ağzından çıkan sözlerin Abdullah Hoca'yı üzdüğünün farkına varan Hamit, Danimarka ile oynayacağımız 500. milli maç öncesi telefona sarılıp Avcı'yı arayarak; "Hocam kusura bakmayın. Yenilginin verdiği üzüntüyle ağzımdan o sözler döküldü. Sizi üzmek istemezdim. Ben kendime kızıyorum. G.Saray'da gösterdiğim performansı Milli Takım'da da sergileyemediğim için üzgünüm. Milli Takım içimi acıtıyor. Sözümüzü tutamamanın pişmanlığını taşıyorum. Özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Avcı, milli futbolcuya samimiyeti nedeniyle teşekkür etti ve 'Sana kızgın değilim. İyi niyetini gösterdin' diye karşılık verdi. Böylece ikili arasındaki gerginlik de son bulmuş oldu.

HAMİT ALTINTOP NELER SÖYLEDİ, İZLEYİN...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları