Hamit'te uçurum var!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Hamit Altıntop'un istediği yıllık ücretin sarı-kırmızılılarca fazla bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımdaki görmek istediği ve Mourinho'dan vize aldığı Real Madridli Hamit Altıntop konusunda yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre, İspanyol kulübünden yıllık 2.2 milyon euro alan milli futbolcunun, sarı-kırmızılı takımdan çok yüksek ücret istediği ifade edildi. Real Madrid kulübüne yakın çevreler, Hamit'in, Türkiye'ye gelmek için 3.5 milyon euroda ısrar ettiği, bu ücreti alamaması halinde La Liga'da kalmayı tercih edeceğini ileri sürdüler. Real Madrid'in ise milli oyuncuyu gözden çıkarması nedeniyle Galatasaray'dan gelen teklife "Evet" demesi için baskı yaptığı, aksi takdirde yıllık 2.2 milyon euroluk ücretinde indirime gideceği de öğrenildi.

Galatasaray'ın, 3 milyon euro'nun üzerinde para alan Melo'dan indirime gitmesini istemesi yüzünden, Hamit'in istediği parayı vermeye yanaşmayacağı da iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetim önümüzdeki sezon özellikle Türk oyuncularla yabancılar arasında ücret farkı olmasını istemiyor.

Bu arada Hamit Altıntop transferi için devrede olan bir başka kulübün Hamburg olduğu da ortaya çıktı. Alman takımının, milli futbolcuya Galatasaray'dan istediği paranın çok altında bir teklif sunduğu bildirildi. Hamit Altıntop'un bonservisinin elinde olması yüzünden 2 milyon euro'nun altında bir rakam öneren Hamburg'u geri çevireceği belirtildi

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları