Hamit'in son durumu!

Galatasaray resmi siteden Hamit Altıntop'un son durumu ile ilgili bir bilgilendirme yayınladı.

Galatasaray resmi site üzerinden Hamit Altıntop'un sakatlığı ile ilgili açıklama yyaptı. Hamit'in bel fıtığı sorunu nedeniyle Almanya'da bir operasyon geçirdiği ve yeni bir operasyona gerek duyulmadığı ifade edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Hamit Altıntop’un sağlık durumu hakkında yapılan açıklama şu şekildedir:

Hamit Altıntop’un tedavisi sağlık kurulumuz kontrolünde, konusunda uzman geniş bir ekip tarafından sürdürülmektedir. Bel fıtığı sorunu olan oyuncumuz bilindiği üzere daha önce Almanya' da bir cerrahi müdahale geçirmiştir. Tedavisi bu klinikle koordinasyon hâlinde ve sponsor hastanemiz Liv Hospital’ın katkılarıyla her aşaması düzenli ve planlı bir şekilde devam etmektedir. Oyuncunun durumu düzenli olarak günlük takip edilmekte ve değerlendirilmektedir. Uygulanmakta olan tedaviye cevabı olumlu olan Hamit Altıntop’un cerrahi açıdan değerlendirilmesi konusunda uzman beyin cerrahları tarafından yapılmıştır. Oyuncumuz hakkında bugün için yapılan değerlendirmeler ışığında cerrahi bir girişim düşünülmemektedir.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları