Hamit Altıntop maç sonu ne dedi?

2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçında A Milli Takımımızın, Romanya mağlubiyetinin ardından Hamit Altıntop basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte açıklamalar...

(A) Milli Takım'ın tecrübeli oyuncusu Hamit Altıntop, 1-0 mağlup oldukları Romanya maçının zorlu geçtiğini ve istedikleri futbolu oynayamadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop, oynadıkları maçın analizini yapmanın çok zor olduğunu ifade ederek, ''Rakip takım mı çok iyiydi, biz mi çözümü bulamadık bilemiyorum. İyi hazırlandığımıza inanıyorum. Maalesef istediğimiz futbolu oynayamadık'' dedi.

Romanya'nın da çok iyi hazırlanmış olduğunu gördüklerini vurgulayan tecrübeli oyuncu, ''Rakibimiz bizden daha istekliydi. İkili mücadelelere giremedik ve rakibimiz ikinci topları kaptı. Kontra atağa çıktılar. Golü ummadıkları anda buldular. İkinci devre arkayı açtığımız için pozisyon buldular. Zor bir maçtı. 1 puan iyi olabilirdi ama o da olmadı'' diye konuştu.

-''Macaristan maçı da zorlu geçecek''-

Grubun dördüncü maçında salı günü Macaristan ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Hamit Altıntop, ''Macaristan da zorlu bir takım ve zorlu bir maç olacak.

Şimdi sadece kendi maçlarımızı değil diğer maçları da takip edeceğiz. Umarım ki bu geceyi salı günü telafi ederiz ve diğer sonuçlar bizim lehimize olur'' ifadelerini kullandı.

-''Daha çok sorumluluk almaya çalışsam da olmuyor''-

Kendi performansının istediği düzeyde olmadığının altını çizen Hamit, ''Takım olarak iyi oynamadık. Romanya çok iyi kapandı. Daha çok sorumluluk almaya çalışsam da olmuyor. Nedenini de bilmiyorum. Takımda 3-4 tecrübeli isim var. Bunlar daha ön planda. Genç arkadaşlarımızın bu zor günlerde daha çok desteğe ihtiyacı var. Yeni bir ortam var. Ama bugünkü sonuç olumsuzdu'' şeklinde konuştu.

Maçın son dakikalarında tribünlerde Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza lehine tezahüratların kendilerini etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine Hamit, şunları aktardı:

''Bu konuya değinmek benim haddime değil ancak burada da bir milli maç oynanıyor. Diğer yabancı arkadaşlarımıza saygımız ve sevgimiz sonsuz. Bunu kamuoyuna bırakıyorum. Bizim için olumlu bir maç değildi. Başka bir destek ve coşku daha faydalı olurdu.''



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları