Hagi: "Ben çileğim"

Fenerbahçe ile oynadığımız mücadele öncesinde plaket alan efsanemiz Gheorghe Hagi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü ve Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenen, "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" etkinliğinin Fenerbahçe maçındaki konuğu George Hagi oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan Fenerbahçe karşılaşmasından önce düzenlenen törende George Hagi'ye plaketini eski yönetim kurulu üyelerimizden İrfan Kurtoğlu verdi. Uzun bir aradan sonra tekrar Galatasaraylı taraftarların önüne çıkan Hagi tribünlerden büyük alkış aldı.

Lig Tv'nin canlı yayınına katılan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hagi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Bu günü derbi günü olarak değerlendiriyorum. Derbiyi izlemek için buraya geldim. Kendimi pastanın üstündeki çileğe benzetiyorum. Bu tür derbilerde oyuncu olsun, teknik direktör olsun, taraftar olsun, herkes bütün enerjisini birleştirerek sahada elinden gelenin en iyisini yapar. Derbi bu demektir. Derbiler genelde dengeli, zor maçtır. Favori olup olmadığını söyleyemem. Bakarsınız bir takım çok iyi oyun sergiler, ama maçı kaybeder. Belki bir oyuncunun yaratıcılığı, farkı maçın kaderini değiştirir. Derbi maçında taraftarların desteği de çok önemlidir. Umarım çok güzel bir maç izleriz. İki takımın forvetleri de çok iyi. Emenike çok güçlü, süratli, Drogba da her şeyi yapabilir. Ona pas verecek oyuncular çok önemli.'

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları