Gurur meselesi!

Manchester United ve Akhisar'la oynadığı maçlarda kalitesini gösteren Hamit Altıntop'un performansını yükseltmeyi gurur meselesi haline getirdiği ortaya çıktı...

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da rahat kazanılan Akhisar Belediyespor maçından çok milli yıldız Hamit Altıntop'un dönüşü konuşuluyor.

Yıldız futbolcunun performansıyla beğeni toplaması ve atabileceği golü Burak Yılmaz'a bırakması takdirle karşılanırken, Manchester United maçından sonra ligde de kendini bulması zorlu maraton öncesi teknik heyeti rahatlattı.

Hafta içinde Old Trafford'taki oyunu ile UEFA tarafından maçın oyuncusu olarak gösterilen Altıntop'un, Türk Telekom Arena'daki Akhisar maçında da çizgisini koruyarak yükselişini sürdürmesi övgüyü de beraberinde getirdi.

Türk Telekom Arena'da önceki maçlarda Hamit'in top kayıpları sonrası yükselen uğultular önceki akşam yerini alkışlara bırakırken, tecrübeli futbolcunun henüz yüzde 60 performans ile oynadığı belirtildi. Hamit'in her geçen maç sarı-kırmızılı formaya daha fazla alışması ve liderliğe soyunması ise karakterli bir sporcu olmasına bağlandı.

Duygusallığının yanı sıra kendisinden beklentilerin farkında olan Hamit'in, antrenmanlarda dahi ciddiyeti elden bırakmadığı ve adeta sarı-kırmızılı forma altında sergileyeceği performansı gurur meselesi haline getirdiğinin altı çizildi.

Real Madrid'te kayıp bir sezon geçiren ancak Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Hamit'in beklentilerin farkında olduğu ve bu nedenle takımına çok şey vermek arzusunda olduğu kaydedildi.

Milli Takım'da kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadığı polemikten olumsuz etkilenen Hamit'in hırslı yapısı da yine takdir topluyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in, Hamit'i yükselen formu nedeniyle kutladığı bildirildi. Sağ kanat, sağ bek, orta alan, sol iç gibi bölgelerde oynayabilen ve teknik heyete alternatif sunabilen Hamit'in eski günlerine dönüş sinyali vermesi transferini çok isteyen Terim'in elini de güçlendirdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları