GS TV Arena'ya taşınıyor

Galatasaray Kulübünün resmi yayın organı olan Galatasaray Tv yarından itibaren yayınlarına Türk Telekom Arena'da devam edecek.

Galatasaray Kulübünün resmi yayın organı olan Galatasaray Tv yarından itibaren yayınlarına Türk Telekom Arena'da devam edecek.

Ünal Aysal'ın başkanlık görevine gelmesinin ardından kurumsal alanda da çalışmalarına hız veren Galatasaray Kulübünün resmi yayın organı Galatasaray Tv, Türk Telekom Arena'ya taşınıyor. İlk olarak Doğan Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan ve ardından Digitürk'e geçen Gstv artık tamamen sarı kırmızılı kulübün bünyesine geçti. Son olarak Sefaköy'deki Ciner stüdyolarından yayınını sürdüren Gstv yarından itibaren TT Arena'da yapılan teknolojiyle donatılmış yeni stüdyolardan yayın hayatına devam edecek.

DİGİTÜRK İLE ANLAŞMA SONA ERDİ

1 yıl boyunca Digitürk üzerinden yayın yapan Gstv ile ilgili Galatasaray yönetimi, yayıncı kuruluşla yeni bir anlaşma sağlayamadı ve Gstv'yi kulüp bünyesine geçirdi. Bilindiği üzeri daha önce şifreli olarak yayın yapan kanal, başkanlığa Ünal Aysal'ın gelmesinin hemen ardından şifresiz yayına başlamıştı.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ DEĞİŞİYOR


Yayın hayatını TT Arena'da sürdürecek Galatasaray Tv'de kadroda da büyük rezivizyona gidilmesi bekleniyor. Adnan Polat başkanlığı döneminde Arda Turan'ın Galatasaray forması ile ilgili görüşlerinin basına sızmasında baş rolü oynayan şuanki genel yayın yönetmeni Hasan Tankaya'nın görevden alınması bekleniyor.

Daha önce Fenerbahçe televizyonunda da görev yapan Hasan Tankaya Fbtv'deki Ercan Saatçi ve Metin Özülkü ile ilgili görüntüleri'de basına sızdırmakla suçlanmıştı. Bu tarz polemiklere konu olmasından ve kulübe zarar vermesinden dolayı Başkan Ünal Aysal'ın bu pozisyonda görev değişikliğine gitmesi bekleniyor. Kulislerde dolaşan isimler arasında bu görev için Lig Tv'nin deneyimli isimlerinden Bahri Havadır'ın ismi geçiyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları