Gözler şimdi Royston Drenthe'de

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Lukas Podolski transferinden olumsuz yanıt alan Galatasaray, diğer bir yandan da bu oyuncunun alternatifleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Lukas Podolski'nin transferinden olumsuz yanıt alan Galatasaray, diğer bir yandan da bu oyuncunun alternatifleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Köln'ün Podolski'nin transferine onay vermemesinin ardından rotasını Royston Drenthe'ye çeviren Galatasaray, Real Madrid ile de görüşmelere başladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Drenthe için Madrid temsilcisine 3 milyon avroluk bonservis bedeli teklif eden Galatasaray, Hollandalı sol kanat oyuncusuna ise yıllık 2 milyon avro ve maç başına 20 bin avro teklif yaptı. Real Madrid'in Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve Drenthe'nin de ikna edilmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

Ancak Fatih Terim'in ilk hedefinin Lukas Podolski olması Drenthe transferinde Galatasaray'ın temkinli davranmasına yol açıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Podolski'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda Drenthe'nin transferini askıya alacak.

2007 yılında Feyenoord'dan 14 milyon avro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Drenthe, Madrid temsilcisinde forma şansı bulamamış ve 2010-2011 sezonunu küme düşen Hercules'te geçirmişti. Drenthe'nin eski kulübü Feyenoord, Hollandalı oyuncuyu satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları