Gözler Fatih Terim'de!

Balıkesirspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da, Sercan Yıldırım'ın oynayıp oynamayacağı merakla beklenmeye başlandı. Fatih Terim'in gözüne giremeyen oyuncu şans istiyor.

Manchester United ve Elazığspor galibiyetlerinin ardından her iki kulvarda da rahat bir nefes alan Galatasaray'da artık tüm gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile oynanacak olan mücadeleye çevrildi

Balıkesirspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in genç oyuncu Sercan Yıldırım'a şans verip vermeyeceği merakla beklenmeye başlandı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yalnızca 3 maça çıkarak toplamda 90 dakika sahada kalan Sercan, Akhisar Bld.Genç. maçında fileleri havalandırma başarısı göstermişti. Bu mücadelenin ardından Eskişehirspor ile TT Arena'da oynanan ve 1-1 biten maçın son dakikasında oyuna dahil olan 22 yaşındaki futbolcu, 6 Ekim'den bu yana forma giyemedi.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gelişmelerinde adı sık sık takas iddialarına karışan Sercan Yıldırım kulüpte kalmıştı. Sezon başında ekstra idmanlar yapmasına rağmen Fatih Terim tarafından geçer not alamayan genç futbolcu, Elazığ deplasmanına dahi götürülmemişti.

Galatasaray ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım için Spor Toto Süper Lig'den Eskişehirspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın isimleri geçiyor.

GEÇEN SENE YILDIZLAŞTIĞI A. DEMİRSPOR MAÇI

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları