Göster kendini ''Reis''

Emmanuel Eboue'nin Fildişi Sahilleri'nin Afrika Kupası kadrosunda olması nedeniyle sağ bekte görev alacak olan Sabri Sarıoğlu, İmparator'un yüzünü kara çıkarmamak istiyor.

Aslan'ın başarılı teknik direktörü Fatih Terim, 2. devrenin açılış maçı olan Kasımpaşaspor karşılaşmasında en zor kararı defansın sağında verecek. 2011 yazında Arsenal'den transfer edildiği günden bu yana takımın vazgeçilmezi olan Emmanuel Eboue'nin Fildişi Sahilleri'nin Afrika Kupası kadrosunda olması nedeniyle İmparator'u zorlu bir seçim bekliyor.

Sezon başında Real Madrid'den transfer edilen ve orta sahada olduğu gibi sağ bekte de görev yapabilen Hamit Altıntop ile defansın sağında rekabete giren isimse parçalı forma altında büyüyen Sabri Sarıoğlu. 60 yaşındaki teknik adamın tercihi ise çoktan belli; G.Saray'daki 2. döneminde A Takım'a çıkarttığı Sabri Sarıoğlu...

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA

Devre arası hazırlık kampında beklentilerin uzağında kalan ve Teknik Direktör Fatih Terim'den maç içinde sert tepkiler alan 28 yaşındaki oyuncu ise, hocasının yüzünü kara çıkarmamakta kararlı.

Bu sezon ligde sadece 1 kez ilk 11'de görev yapan ve 2 defa kenardan gelen tecrübeli sağ bek, Eboue'nin eksikliğini hisssettirmemek için her zamanki çalışkanlığını bile aşmış durumda. Antrenmanlardaki isteği ile İmparator'un yüreğine su serpen milli futbolcu, Fildişili takım arkadaşının yokluğunda iyi bir performans ortaya koyarak değerini yeniden kanıtlamak niyetinde.

CLUJ MAÇINDAKİ GİBİ...

Sarı-kırmızılı ekibin en sevilen isimlerinden olan ve taraftarın 'Reis' diye hitap ettiği Kaptan, 3 lig maçının yanı sıra bu sezon 2 Türkiye Kupası maçında 90'ar dakika, 2 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise toplam 25 dakika forma şansı bulmuştu.

Özellikle içerideki Cluj maçında sonradan oyuna girerek takıma büyük bir enerji kazandıran ve alınan bir puanda büyük katkısı olan Sabri Sarıoğlu, o günkü futbolunu Kasımpaşa karşısında tekrar etmek istiyor. Parçalı formaya gönül verenlerin ise altyapıdan yetişen kaptanlarından beklentisi sabit; Metin Oktay ruhuyla mücade etmesi...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları