Galatasaray'ın eski yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Konyaspor maçının ardından görüşlerini paylaştı.
Galatasaray'da iki dönem forma giymiş ve 3 Süper Lig şampiyonluğu ile gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis, Sarı-kırmızılıların Konyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı tribünden takip etti.
"BÜYÜK TAKIM NASIL OLUR GÖRDÜNÜZ"
Mücadelenin ardından görüşlerini paylaşan Gomis, "Şampiyonlar Ligi maçından sonra kazanmak önemliydi. Büyük takım nasıl oluyor görüyorsunuz. Galatasaray için mutluyum." dedi.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını nasıl görüyorsun? sorusuna eski futbolcu şu cevabı verdi:
"Galatasaray, Avrupa'nın büyük takımlarından biri ve büyük tecrübeye sahip önemli futbolcuları transfer etti. Onları Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederken görmeyi umuyorum."