Gökhan son noktayı koydu!

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Gökhan İnler, İsviçre Milli Takımı kampında dedikodulara açıklık getirdi.

Adı sık sıık Galatasaray ile anılan Napoli'nin başarılı orta saha oyuncusu Gökhan İnler, İsviçre Milli Takımı kampında ülke basınına konuştu.

''Blick''e kısa bir röportaj veren Gökhan, daha önce menajerinin yaptığı açıklamaları da doğrular nitelikte konuştu.

Başarılı oyuncu Inter'in başına Mazzari'nin geçmesi ile kendisinin de lacivert-siyalı ekibe gideceği söylentilerine, ''Inter mi? Açıkçası birçok şey yazılıyor. Ancak ben herhangi bir yere transfer olmayı düşünmüyorum. Napoli ile kontratım devam ediyor ve burada oynamak istiyorum'' ifadeleri ile açıklık getirdi.

Yeni teknik direktörü Benitez'in kendisi ile daha önce de ilgilendiğini ve kendisini Liverpool'a transfer etmek istediğini ifade etti.

Gökhan İnler'in menajeri de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada oyuncusunun Napoli'de mutlu olduğunu ifade etmişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları