Gökhan Napoli'den ayrılmıyor!

Galatasaray'ın transfer hedeflerinden Gökhan İnler'in menajeri, oyuncunun kontratının sonuna kadar Napoli'de kalmak istediğini belirtti.

Galatasaray'ın Felipe Melo transferinde bir sorun çıkması durumunda yöneleceği isimler arasında gösterilen Gökhan İnler'in menajeri, transfer dedikoduları hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Sportitalia'ya konuşan Dino Lamberti, tüm iddialara rağmen, 28 yaşındaki oyuncunun kontratının sonuna kadar, en az 3 yıl daha Napoli forması giyeceğini ifade etti.

Galatasaray ile birlikte Inter ve Milan ile de ismi anılan orta saha oyuncusu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda takımdan ayrılmak istemediğini belirtmişti.

Geçtiğimiz sezon başında Udinese'den 17,5 milyon euroya Napoli'ye transfer olan Gökhan'ın kontratı 2016 yazında sona erecek. İtalyan ekibinin eski teknik direktörü Mazzari ile sorun yaşamadan önce takımda düzenli olarak forma giyen İsviçre milli oyuncu, geçtiğimiz sezon 39 mücadelede sahaya çıkarken, 6 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları