Gitmeye niyetleri yok!

G.Saray’da yönetimin, teknik direktör Fatih Terim’in raporuyla yeni sezonda kadroda tutmak istemediği, ancak satacak takım da bulamadığı 2 yabancı yıldızı Baros ve Riera’nın ayrılmaya niyeti olmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray ile 1 senesi opsiyonlu toplam 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve senelik 2.9 milyon Euro alan Riera’nın, önerilen kiralama tekliflerini bile geri çevirdiği, satın alacak talibinin de olmadığı öğrenilirken, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Milan Baros’un da mukavelesini tamamlayarak, bedavaya gitmeyi planladığı ortaya çıktı.

Riera’nın özellikle Anadolu kulüplerinden gelen kiralama tekliflerini elinin tersiyle ittiği, yıllık ücretinin yüksekliği sebebiyle de büyük sorun yaşandığı belirtildi.

BAROS’TAN ŞOK İSTEK

İspanyol oyuncuyu elden çıkararak, önümüzdeki yıllarda ödenecek toplam 9 milyon Euro’luk garanti ücretten de kurtulmayı amaçlayan yöneticiler, şu ana dek bir kulüp bulamadı. Baros konusunda da aynı sıkıntıyı yaşayan Cimbom, sezon sonu bedelsiz olarak yollarını ayırabilecek olan Çek yıldızı göndererek, tasarruf etmenin yolunu arıyor. Baros’un menajeri ile yapılan görüşmede göndermek istedikleri golcünün, gitmek yerine aksine mukavele yenileme isteğiyle karşılaşan yönetim, şaşkına döndü. Eğer Baros ile yolları ayıramazlarsa, yıllık 2.7 milyon Euro’luk garanti ücretini ödemek zorunda kalacaklar.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları