Gerginlikten eser kalmadı

Bursaspor maçında oyundan çıkarken tepki gösteren Didier Drogba, dönüş yolculuğunda ve Florya'da o anı geride bırakmış bir görüntü sergiledi.

Didier Drogba, öfkeyi de siniri de Bursa’da bıraktı... Galatasaray’ın golcüsü, 1-1 biten Bursaspor maçının 66. dakikasında oyundan alınmasına tepki göstermiş ve yedek kulübesini pas geçerek direkt soyunma odasına gitmişti. Karşılaşmanın sonunda takım arkadaşlarını dahi beklemeden duşunu alıp otobüsteki koltuğuna kurulan Drogba dün ise Florya’ya hiç bir şey olmamış gibi davrandı... Bursa’dan feribotla dönen Galatasaray’da yolculuk sırasında her şey normaldi. Takım otobüsünde 20 dakika tek başına müzik dinleyip sakinleştikten sonra arkadaşlarına moral veren de Drogba’ydı.

SNEIJDER VE KAZIM İLE SOHBET ETTİ

Ünlü yıldız zorlu deplasmanda alınan beraberlik sonrası elde edilen 1 puanın verdiği burukluk ile otobüse gelen takım arkadaşlarına konuşma da yaptı ve “Olur böyle kayıplar. Buradan ders çıkarıp önümüze bakmalıyız. Her zaman büyük takımlar kazanacak diye bir kural yok. Ama biz iyi bir takımız” dedi.

Feribota binildiğinde ise Drogba, her zamanki gibi konuşkan ve pozitifti. Yani, herkesin beklediği gibi Bursa deplasmanında verdiği reaksiyonun ardından feribotta suskun ya da dalgın değildi. Takımdaki yakın arkadaşları Sneijder ve Kazım ile yol boyunca sohbet ederek İstanbul’a geldi.

HERKESE ''GÜNAYDIN'' DEDİ

Florya’da ise dün bambaşka bir hava hakimdi. Gözler, Fildişi Sahilli yıldızın üzerindeydi.

Drogba dün tesislere adım attığında da hiç bir şey olmamış gibi davrandı. Dünyaca ünlü yıldız her zamanki gibi arkadaşlarını karşıladı.
35 yaşındaki golcü, oyuncularla tek tek tokalaştı ve ‘Günaydın’ diyerek onları selamladı.

Teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları da Drogba ile dün sabah özel bir görüşme ya da konuşma yapmadı.

Yıldız futbolcu Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan takım arkadaşları ile rejenerasyon idmanına katılıp, çalışmayı tamamladı. Golcünün bir hayli neşeli olan hali gözlerden kaçmadı

HER ZAMAN AĞABEYLİK YAPAR

G.Saray’da futbolcular Bursaspor maçı sonrası tartışılan Drogba’nın takım ve Fatih Terim başta olmak üzere teknik heyet ile iletişiminin çok iyi olduğunu söyledile ve “Drogba özel bir oyuncu. Takımın ağabeyi” dediler.

MOURINHO DA ONA KEMENT ATIYORDU

Drogba, Chelsea geçmişinde de 13 maçı tamamlayamadı. Chelsea kariyerinde 5 farklı hocayla çalışan Drogba’yı, ünlü çalıştırıcı Mourinho tam 9 kez oyundan çıkardı.

YILDIZLAR VE KAPRiSLERi

G.Saray’da yedek kalan ya da kenara alınan futbolcular daha sezonun başında kendileri hakkında olumsuz bir kararda surat asmaya başladı... Gelin, oyundan alınan ya da oynamayan oyunculara birlikte bakalım...

BURAK YILMAZ

12 Ağustos’taki Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa Finali’nde yedek kalması ve hiç süre almaması üzerine 90 dakika sonunda kupa töreninde yüzünden düşen bin parçaydı.

DIDIER DROGBA

BURSASPOR ile oynanan maçın 65. dakikasında saha kenarına alınmasına öfkelendi. Bu duruma tepki gösterdi. Kulübeyi pas geçen Drogba, maç bitimi soluğu takım otobüsünde aldı.

SELÇUK İNAN

G.Saray’ın maestrosu olan ve şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan milli oyuncu Bursa’da 80. dakikada yerini Umut’a bıraktı. O da oyundan çıkarken Ümit Davala’yı pas geçti.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları