''Gelecek nesil Hagi!..''

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi de babasının izinden gidiyor.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Bir dönem Galatasaray'ın da alt yapısına katılacağı konuşulan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, UEFA'nın da dikkatinden kaçmadı. UEFA'nın resmi internet sitesinde Gheorghe Hagi ve oğlu Ianis'in açıklamalarına yer verilirken, Ianis Hagi'den ''Yeni nesil Hagi'' şeklinde bahsedildi.

Geçtiğimiz günlerde ligde Viitorul'un oynadığı maçın son dakikalarında babası tarafından Ianis Hagi oyuna alınırken, bu genç yıldızın A takımdaki ilk resmi maçı oldu. Gheorghe Hagi'nin bu konudaki düşüncelerine yer verilirken, Galatasaray'ın efsane ismi oğlu hakkında, ''Ianis A takım idmanlarıyla biraz tecrübe kazandı ve ben de oynayabileceğine karar verdim. Herşey adım adım. Önce A takımda oynamaya adapte olması gerekiyor. Ancak her ne olursa olsun oğlum ve onun gibi genç isimler bizim, akademimizin geleceği olacak'. Daha çok çalışmalılar ve kendini geliştirmeliler' ifadelerini kullandı.

Ianis Hagi'nin de kısa açıklamalarına yer verilirken, henüz 16 yaşında olan genç oyuncu, ''Dürüst olmak gerekirse o maçta oynamak benim için de büyük sürpriz oldu. Oynamak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Babamla gurur duyuyorum ancak bende hayatta kendi yolumu bulmak zorundayım'' şeklinde konuştu.

Ianis son olarak hayalindeki kulübü de açıklarken, ''Birgün Steaua'da oynamak isterim. Küçüklüğümdem beri Steaua taraftarıyım'' ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları