Gel barışalım artık...

Büyük umutlarla transfer edilen ve teknik direktör Fatih Terim'in en güvendiği isimler arasında olan Hamit Altıntop'tan bu maçta patlama bekleniyor.

Yıllardır Türkiye'ye gelecek dedikodularıyla sonunda transferi gerçekleşti ve Hamit Altıntop sarı-kırmızılıları seçti. Geç de olsa biten bu transfer sonuçlansa da A milli takımın ve Galatasaray'ın yıldızı bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı.

Galatasaray'ın Romanya'da CFR Cluj karşısında oynayacağı kritik Devler Ligi mücadelesinde de Fatih Terim'in güvendiği en önemli isimlerin başında geliyor Hamit Altıntop...

Sezona kötü başlasa da teknik direktör Fatih Terim tarafından ısrarla oynatılan ve gerçek formunu yakalaması için çaba sarfedilen yıldız futbolcudan çok şey isteniyor. Cluj karşısında da İmparator tarafından 11'de başlatılmasına kesin gözüyle bakılan Hamit'ten, takıma liderlik ederek patlama yapması temenni ediliyor.

İstediği formu bir türlü yakalayamayan Hamit bu durumdan dolayı kendisinin de üzüldüğünü ifade etmişti. Sarı-kırmızılıların en kritik randevusunda tecrübesini konuşturarak dümene geçmesi bekleniyor..

Sarı-kırmızılı formayla 15 resmi karşılaşmaya çıkan Hamit'in henüz golü olmamakla birlikte 2 asisti bulunuyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları