Galatasaray'ın rüya projesi!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray için Avrupa basınından çok şaşırtan, sürpriz bir iddia geldi.

 Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için Avrupa basınından çok sürpriz bir iddia geldi. Sarı kırmızılı kulübün Manchester City'nin yıldızı Samir Nasri ile ilgilendiğini yazdı.

Galatasaray'ın sezon başından bu yana Samir Nasri ile ilgilendiği belirtilirken Manchester City menajeri Manuel Pellegrini'nin bu transferi önce veto ettiğini fakat yakın zamanlarda fikrinin değiştiği vurgulandı. 

Kaleci pozisyonunda sıkıntı yaşayan Manchester City'de Şilili menajer yeni sezonda kalesini çok kaliteli bir isme teslim etmek istediğinin altı çizilirken Samir Nasri'den gelecek bonservis bedeliyle kaleci transferini bitirmek istediği kaydedildi.

SEZON SONU PROJESİ 

Roberto Mancini'nin Manchester City'yi çalıştırdığı dönemde Arsenal'den 27,5 milyon euroya transfer olan Samir Nasri, Roberto Mancini'nin değişmez isimlerinin başında geliyordu.

Galatasaray'ın bu transfer için Samir Nasri'nin menajeriyle geçtiğimiz aylarda Fransa'da da bir araya geldiği belirtilirken sarı kırmızılı yönetimin Cezayir asılıı Fransız yıldız için bir takım görüşmelerde bulunduğu ve önümüzdeki sezon için flaş bir transfer hamlesi atılacağı belirtildi. 

Fransa Milli Takımı'nın da formasını giyen 26 yaşındaki Samir Nasri, bu sezon Manchester City formasıyla 22'si ilk 11 olmak üzere 29 maçta forma giydi ve 5 gole imzasını attı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları