Galatasaray'ın büyük kabusu; 15 dakika

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalırken sarı-kırmızılılar yine son dakikalarda yediği gollerle puan kaybetti. Bu sezon yediği 25 golün 10'unu maçın son 15 dakikasında yiyen sarı-kırmızılılar bu gollerle 11 puan kaybetti!

Ligin 28. haftasında 3-1 öne geçtiği mücadelede Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, zirvenin 8 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Maçı 10 kişi tamamlayan Aslan, 78 ve 90+12. dakikada Gaziantep FK'nın gollerine engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Kaybedilen 2 puan, bu sezon son dakikalarda yaşanan ilk kayıp değildi.

Ligin henüz 2. haftasında Konyaspor'u konuk eden Galatasaray, 90+6. dakikada Jens Jonsson'un golüne engel olamayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı ve sarı-kırmızılılar 2 puan kaybetti. 5. haftada Yeni Malatyaspor deplasmanında çıkan Galatasaray uzun süre önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yine kalesinde gol gördü. 89. dakikada sarı-kırmızılı fileleri sarsan Guilherme, Galatasaray'ın 2 puan kaybetmesini sağladı.

12. haftada Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray yine son 15 dakikalık dilimde gol yedi ancak bu kez 3 puan bıraktı. 78. dakikada Guldbrandsen, Başakşehir'e 3 puanı getiren golü atarken, sarı-kırmızılılar bu sezon 3. kez son 15 dakikada yediği golle puan kaybı yaşadı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları