Galatasaray'ın 15 milyon euroluk planı!

Galatasaray'dan ayrılık kararı alan Alex Telles, Porto'yla flörtte. Bruma PSV, Borussia Dortmund, Monaco; Blerim Dzemaili ise Genoa ve Milan'ın radarında. Galatasaray yönetimi, 3 oyuncunun satışından 15 milyon euro bekliyor

Galatasaray yeni sezon planlamasını UEFA Finansal-Fair Play doğrultusunda yapacak.

Kadroyu ideal rakama indirip ciddi oyuncu maaşlarından kurtulacak olan Galatasaray, daha sonra dış transfer için adımlar atacak. Yönetim geçen sezonu kiralık geçiren Alex TellesBruma ve Blerim Dzemaili'ye teklifleri öncelikle değerlendirmeye alacak.

Florya'da futbolcuların menajerleriyle tek tek görüşen Galatasaray yönetimine Brezilyalı oyuncu Alex Telles'in menajeri Fernando OttoTelles'in Galatasaray'a dönmek istemediğini ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğünü iletti. Porto'dan ciddi bir teklif alan Telles'in, futbol hayatını Portekiz'de sürdürmek istediği vurgulanırken, kulüpten anlayış beklendiği ifade edildi.

Ayrıca Alex Telles'e birçok teklif geldiğini söyleyen Otto, büyük bir takımda oynamak istediğini sözlerine ekledi. Galatasaray'a 6 milyon 150 bin euro'ya gelen 24 yaşındaki oyuncunun 2017-18'e kadar kontratı var. Galatasaray'ın Wolfsburg ve Eintracht Frankfurt'un da ilgilendiği Telles için 7 milyon euro'dan aşağı inmeyeceği öğrenildi.

Bruma'da PSV ısrarlı

Galatasaray'ın proje transferi Bruma, geçen sezonu Real Sociedad'da kiralık geçirmişti. İspanyollar'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Portekizli forvet Bruma'dan önemli bir gelir hedefleyen Galatasaray yönetimi, takım bulunması için temaslarını hızlandırdı.

Bruma'yla Hollanda şampiyonu PSV'nin ciddi şekilde ilgilendiği ancak 6 milyon euro'dan kapıyı açan Galatasaray ile sıkı bir pazarlığa giriştiği öğrenildi. Dortmund ve Monaco'nun da girişimlerde bulunmaya hazırlandığı belirtildi.

Dzemaili'ye teklif çok

EURO2016'da İsviçre formasıyla sergilediği performansla kulüplerin dikkatini çeken Blerim DzemailiGalatasaray'ın transferde elini güçlendirdi.

2 milyon 350 bin euro'ya Napoli'den gelen İsviçreli orta saha Blerim Dzemaili geçen sezon kiralık oynadığı Genoa'nın listesinde...

2 milyon euro fiyat biçilen Blerim Dzemaili'ye Milan'ın da ilgisi olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcu takımda kalması halinde garanti 2 milyon 100 bin euro kazanacak.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları