Galatasaray'da Luis Suarez iddiası!

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız oyuncu Luis Suarez'e Beşiktaş ve Galatasaray da talip oldu. Tüm bu gelişmeler devam ederken, Suarez'in transfer şartları da açıklandı. İşte detaylar

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız oyuncuya Beşiktaş ve Galatasaray da talip oldu.

İspanyol basınının haberine göre; Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Luis Suarez için ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girdi.

Yıldıza oyuncuya talipler artarken, Luis Suarez'in transfer için şartları da belli oldu.

ÜST SEVİYEDE KALMAK İSTİYOR

2022 Katar Dünya Kupası'nda Uruguay formasıyla boy göstermek isteyen Suarez, rekabet gücü yüksek seviyede bir ligde forma giymeye sıcak bakıyor. MLS ve Katar Ligi'nden de ciddi teklifler alan golcü futbolcu, Avrupa'ya öncelik veriyor...

ÇOCUKLAR HAYALİ

2022'deki Katar Dünya Kupası, Luis Suarez'in son şampiyonası olacak. İlk kez 3 çocuğunun seyirci olarak aynı zamana denk gelmesi, Luis Suarez'in en büyük motivasyonu olacak.

3 çocuğu, babalarını en yüksek seviyedeki futbol turnuvasında canlı olarak izleyebilecek. Bu anları yaşayabilmek Uruguay Milli Takım tarihinin en golcü oyuncusu için büyük önem taşıyor.

KONTRAT SÜRESİ

Suarez'in bir sonraki sözleşmesini tek bir sezon için imzalamayı düşündüğünü ve ardından nasıl hissettiğini görmeyi bekleyeceği ifade edildi.

AİLE PLANI

Luis Suarez hangi takıma transfer olursa olsun, eşi Sofia ve 3 çocuğuyla birlikte hareket edecek. Bu nedenle teklif yapacak kulübün aile projesiyle birlikte bir sunum yapması gerekliliği bulunuyor.

Transferde yeni adresi merak edilen Luis Suarez'e Süper Lig'in 3 devi haricinde Avrupa'dan birçok takım ilgi gösteriyor. Uruguaylı futbolcu transferde Sevilla, Inter ve Aston Villa'nın yakın takibinde bulunuyor.

11 GOL 3 ASİST...

Bu sezon İspanya La Liga'da 34 maça çıkan Luis Suarez 11 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları